FESTIVALOVÉ JEDLO

Ku kvalitnému a poctivému pivu neodmysliteľne patrí aj kvalitné a poctivé jedlo o ktoré sa postarajú dve najobľúbenejšie reštaurácie Gurmánfestu.

 


DoubleTree by Hilton

Festivalové paštéty od Olive Tree aj tento rok

 

Neváhajte snúbiť kvalitné pivo s jedinečným pokrmom. Opäť sa na vás tešia členovia teamu reštaurácie Olive Tree z košického DoubleTree by Hilton. Slinky sa vám budú zbiehať pri tradičnej festivalovej paštéte, netradičnej paštéte s pistáciami a paštéte s jahňacím mäsom. K pivu celého festivalu pre vás prichystali kuchári pod vedením šéfkuchára Olive Tree Jozefa Hromjáka aj špeciálnu paštétu s bergamotom ochuteným olivovým olejom. Samozrejmosťou bude domáci chlieb rôznych príchutí a keďže sa stretneme ako milovníci piva, radosť vám urobí tiež novinka tohto ročníka - chlieb so sladovníckym jačmeňom a sladom. Nebudú chýbať ani rozličné variácie servírovania chleba s paštétami pri dobrej nálade, aká je teamu Olive Tree vlastná.



 

Camelot

Košická reštaurácia známa medzi gurmánmi už takmer 8 rokov. Okrem steakov a tatarákov si zakladá na domácich a regionálnych surovinách a výrobkoch. Vyhlásila vojnu konzervantom, vegetám a ostatným nechutným polotovarom a práškom.

Výber z menu:
Fazuľový guláš, Pečené kolená, Domáca zabíjačka, Tlačenka z Mangalice, Domáce spišské párky


Odporúčame s jedinečným ležiakom Pilsner Urquell